Appartement Tropicana Beach
Geef uw mening

Appartement Tropicana Beach

Deze appartementen hebben een schitterende ligging in de baai van Gümbet. Het complex beschikt over een ruim zwembad, een kinderbad en 2 bars. Er worden regelmatig in het hoogseizoen Turkse avonden georganiseerd.

Het complex is door een r...

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Tropicana Beach in Gümbet, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 329,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 579,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (1)
Deze appartementen hebben een schitterende ligging in de baai van Gümbet. Het complex beschikt over een ruim zwembad, een kinderbad en 2 bars. Er worden regelmatig in het hoogseizoen Turkse avonden georganiseerd. Het complex is door een r...
Appartementen Tropicana Beach is een zeer populair complex. Dat is niet voor niets, Tropicana Beach heeft een ideale ligging, vrijwel direct aan het Gümbet-strand. De plek voor een fantastische strandvakantie!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Appartementen Tropicana Beach ligt in de baai van Gümbet op loopafstand van het gezellige centrum met zijn bars, winkels en restaurants. Vanaf het complex loop je zo het strand op, waar vele watersportmogelijkheden zijn. Het complex beschikt over vele faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken; ga bijvoorbeeld eens lekker bubbelen in de jacuzzi.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Tropicana Beach, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Tropicana Beach (Bron: Neckermann)
  • Appartement Tropicana Beach