Appartement Alanya Princess
Geef uw mening

Appartement Alanya Princess

Wie niets wil missen van al het leuks dat Alanya te bieden heeft, is in Appartementen Alanya Princess aan het juiste adres! Het heerlijke strand is op een steenworp afstand van de

appartementen gelegen. Alanya Princess ligt in een zijstraat van een straat vol leuke winkeltjes, restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. Ook een ideaal complex voor een bruisende strandvakantie in Alanya!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Alanya Princess in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 269,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 290,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Wie niets wil missen van al het leuks dat Alanya te bieden heeft, is in Appartementen Alanya Princess aan het juiste adres! Het heerlijke strand is op een steenworp afstand van de appartementen gelegen. Alanya Princess ligt in een zijstraat van een straat vol leuke winkeltjes, restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. Ook een ideaal complex voor een bruisende strandvakantie in Alanya!
 Lees meer bij Vaya
Een mooi appartementencomplex is Alanya Princess. Gelegen in een zijstraat van een straat met vele uitgaansgelegenheden. Zo kun je je vakantie feestend door! Voor een heerlijke frisse duik in het zeewater moet je een paar minuutjes lopen.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Alanya Princess, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Alanya Princess (Bron: vaya)
  • Appartement Alanya Princess