Appartement Angora
Geef uw mening

Appartement Angora

Vlakbij het prachtige Cleopatra-strand ligt appartementencomplex Angora. In het knusse zwembad kun je even heerlijk afkoelen en de kinderen kunnen zich vermaken in het aparte kinderbad. Als je de straat oversteekt wandel

je een mooi zandstrand op waar je kunt ontspannen onder het Turkse zonnetje. Ook bent u zo in het sfeervolle centrum van Alanya. Kortom, een perfecte keuze voor een heerlijke strandvakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Angora in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
GogonlZie site aanbieder€ 164,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Je voelt je meteen thuis in het gezellige appartementencomplex Angora. Het staat bekend om de gunstige ligging vlak bij het mooie Kleopatra strand. Om voor het stappen alvast goed in de stemming te komen moet je bij de bar zijn, hier zul je je samen met andere vakantiegangers prima vermaken!
 Lees meer bij Gogonl
Vlakbij het prachtige Cleopatra-strand ligt appartementencomplex Angora. In het knusse zwembad kun je even heerlijk afkoelen en de kinderen kunnen zich vermaken in het aparte kinderbad. Als je de straat oversteekt wandel je een mooi zandstrand op waar je kunt ontspannen onder het Turkse zonnetje. Ook bent u zo in het sfeervolle centrum van Alanya. Kortom, een perfecte keuze voor een heerlijke strandvakantie!
Uw zomervakantie in Appartement Angora, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Angora (Bron: vaya)
  • Appartement Angora
  • Appartement Angora