Appartement Green Park
Geef uw mening

Appartement Green Park

Appartementen Green Park is populair door de voorzieningen voor kinderen. Er is namelijk een waterparkje met glijbanen gelegen in een ruime tuin. Omdat het strand iets verder weg ligt, biedt het complex

een extra service: twee keer per dag rijdt een gratis busje naar het strand. Een heerlijk complex met een rustige ligging!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Green Park in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 259,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 294,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 294,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Geniet optimaal van je vakantie in Appartementen Green Park. Dit zijn mooie ruime appartementen, verspreid over twee gebouwen. Green Park beschikt over een mooi zwembad met glijbanen en ligweide en elke avond entertainment. Het Kleopatra-strand ligt op circa 800 meter afstand en het complex biedt hiervoor een extra service: 2x per dag rijdt een busje gratis naar het strand. Het complex beschikt over vele faciliteiten waarvan je zeker gebruik moet maken tijdens je vakantie!
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Green Park is populair door de voorzieningen voor kinderen. Er is namelijk een waterparkje met glijbanen gelegen in een ruime tuin. Omdat het strand iets verder weg ligt, biedt het complex een extra service: twee keer per dag rijdt een gratis busje naar het strand. Een heerlijk complex met een rustige ligging!
 Lees meer bij Sunweb
Appartementen Green Park heeft mooie ruime appartementen, verspreid over twee gebouwen. Twee keer per dag rijdt een gratis busje naar het strand, waar je lekker kunt relaxen of watersporten. Op het complex kun je terecht bij de poolbar voor een heerlijk koel drankje. Dat wordt genieten!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Green Park, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Green Park (Bron: sunweb)
  • Appartement Green Park
  • Appartement Green Park