Hotel Alaaddin Beach
Geef uw mening

Hotel Alaaddin Beach

Hotel Alaaddin Beach ligt op een perfecte plek, direct aan het populaire Kleopatrastrand en biedt een ontspannen sfeer. Een aanrader voor een voordelige vakantie op loopafstand van het gezellige centrum van Alanya.

Overdag lekker relaxen op het strand of bij het zwembad en 's avonds lekker dineren bij een van de leuke restaurants in de haven.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Alaaddin Beach in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 299,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 389,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Aan het prachtige Kleopatra-strand ligt het Alaaddin Beach Hotel. Dit is een mooi hotel met een heerlijk zwembad. Door het vriendelijke en gastvrije personeel voel je je hier meteen thuis! Bij een verblijf in dit hotel kun je gratis gebruikmaken van de strandbedjes op het strand. Om 's avonds te gaan stappen is het naar het centrum circa tien minuten lopen.
 Lees meer bij Gogonl
Hotel Alaaddin Beach ligt op een perfecte plek, direct aan het populaire Kleopatrastrand en biedt een ontspannen sfeer. Een aanrader voor een voordelige vakantie op loopafstand van het gezellige centrum van Alanya. Overdag lekker relaxen op het strand of bij het zwembad en 's avonds lekker dineren bij een van de leuke restaurants in de haven.
 Lees meer bij Sunweb
Wil je een voordelige vakantie in het gezellige Alanya? Dan is Hotel Alaaddin Beach zeker een goede keuze! Het hotel heeft bovendien een zeer gunstige ligging, direct aan het populaire Kleopatra-strand en op loopafstand van het leuke centrum van Alanya. Bij het zwembad kun je genieten van de ontspannen sfeer en de heerlijke warme Turkse zon. Hier ben je verzekerd van een geslaagde vakantie!
Uw zomervakantie in Hotel Alaaddin Beach, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Alaaddin Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Alaaddin Beach
  • Hotel Alaaddin Beach
  • Hotel Alaaddin Beach