Hotel Alaiye Resort
Geef uw mening

Hotel Alaiye Resort

Alaiye Resort is een heerlijk all inclusive hotel vlak bij het strand. Het complex bestaat uit drie gebouwen en biedt goede service en prima faciliteiten voor jong en oud. Ideaal om eens

met de hele familie op vakantie te gaan! De kinderen kunnen zich uitleven op de waterglijbanen terwijl de ouders lekker kunnen ontspannen in de hamam, sauna of jacuzzi. ?s Avonds met z?n allen een lekker hapje eten en genieten van het animatieprogramma.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Alaiye Resort in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 372,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Alaiye Resort is een heerlijk all inclusive hotel vlak bij het strand. Het complex bestaat uit drie gebouwen en biedt goede service en prima faciliteiten voor jong en oud. Ideaal om eens met de hele familie op vakantie te gaan! De kinderen kunnen zich uitleven op de waterglijbanen terwijl de ouders lekker kunnen ontspannen in de hamam, sauna of jacuzzi. ?s Avonds met z?n allen een lekker hapje eten en genieten van het animatieprogramma.
 Lees meer bij Sunweb
Dit heerlijk rustig gelegen Hotel Alaiye Resort heeft volop mogelijkheden voor jong en oud! Omdat het hotel direct aan het strand ligt, is het een ideale plek voor echte zonaanbidders. Maar ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen, het hotel beschikt over een heus aquapark compleet met glijbanen! Een uitstekende keuze voor een geslaagde familievakantie.
Uw zomervakantie in Hotel Alaiye Resort, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Alaiye Resort (Bron: sunweb)
  • Hotel Alaiye Resort
  • Hotel Alaiye Resort