Hotel Boulevard
Geef uw mening

Hotel Boulevard

In Hotel Boulevard zult u zich bij aankomst direct thuis voelen. Het hotel beschikt over een tuin met een zwembad waar de twee gebouwen omheen staan en heeft een ligweide met sinaasappelbomen.

Op het dak van het hotel is een bar, vanwaar u een schitterend uitzicht op het kasteel, de haven en de kustlijn van Alanya heeft. <br/><br/>

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Boulevard in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 324,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 380,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
In Hotel Boulevard zult u zich bij aankomst direct thuis voelen. Het hotel beschikt over een tuin met een zwembad waar de twee gebouwen omheen staan en heeft een ligweide met sinaasappelbomen. Op het dak van het hotel is een bar, vanwaar u een schitterend uitzicht op het kasteel, de haven en de kustlijn van Alanya heeft. <br/><br/>
 Lees meer bij Sunweb
Stel je voor hoe je op de ligweide aan het zwembad ligt, omringd door prachtige sinaasappelbomen. Tijdens je verblijf in Hotel Boulevard zul je direct de sfeer en mooie omgeving van Alanya proeven! Dit hotel heeft een prachtig uitzicht doordat er een bar op het dak aanwezig is. Hier kijk je ver uit over de kustlijn, de haven en het kasteel van Alanya. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen zoals de miniclub, tafeltennis en vergeet het zeer dichtbij gelegen strand niet, waar jong en oud zich kunnen vermaken!
 Lees meer bij Vaya
Het populaire Hotel Boulevard ligt in een grote tuin en bestaat uit twee gebouwen. Het zwembad ligt tussen deze twee gebouwen in. Op het dak van het hotel is een leuke bar, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op het kasteel van Alanya en de kustlijn. Het strand is aan de overkant van de hoofdweg en kan makkelijk worden bereikt via een tunneltje.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Boulevard, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Boulevard (Bron: sunweb)
  • Hotel Boulevard
  • Hotel Boulevard