Hotel Club Konakli
Geef uw mening

Hotel Club Konakli

Dit nieuwe hotel is werkelijk op alles voorbereid! Geniet en ontspan in het wellnesscentrum of leef u lekker uit bij één van de vele sportieve activiteiten die hier mogelijk zijn. Dagelijks organiseert

het animatieteam leuke activiteiten voor zowel jong als oud. De mogelijkheden zijn ongekend, omgeef u in luxe en comfort bij Hotel Club Konakli!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Club Konakli in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 385,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Dit nieuwe hotel is werkelijk op alles voorbereid! Geniet en ontspan in het wellnesscentrum of leef u lekker uit bij één van de vele sportieve activiteiten die hier mogelijk zijn. Dagelijks organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor zowel jong als oud. De mogelijkheden zijn ongekend, omgeef u in luxe en comfort bij Hotel Club Konakli!

Wil je er eens een keer echt opuit en helemaal ontspannen terugkomen? Denk dan eens aan het prachtig opgezette Hotel Club Konakli in Alanya! Heerlijk relaxen bij het zwembad of op het strand, een massage in het wellnesscentrum of misschien een potje beachvolleybal? Het kan allemaal in het luxe Hotel Club Konakli! Verder is er nog het animatieteam die de leukste activiteiten organiseert voor jong en oud.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Club Konakli, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Club Konakli (Bron: sunweb)
  • Hotel Club Konakli
  • Hotel Club Konakli
  • Hotel Club Konakli