Hotel Galeri Resort
Geef uw mening

Hotel Galeri Resort

Op zoek naar een heerlijk vakantieadres aan de Turkse Riviera? Hotel Galeri Resort is een luxe vijfsterrenhotel met alles erop en eraan. In dit hotel kan je prima genieten van een heerlijke

vakantie met de hele familie. De vele faciliteiten maken je vakantie comlpeet. Lekker ontspannen aan het zwembad of in de hamam, meedoen met de activiteiten van het animatieteam, er is zoveel te doen. Geniet van je vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Galeri Resort in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 424,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 425,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Op zoek naar een heerlijk vakantieadres aan de Turkse Riviera? Hotel Galeri Resort is een luxe vijfsterrenhotel met alles erop en eraan. In deze omgeving kunt u prima genieten van een heerlijke vakantie. Er zijn diverse mogelijkheden waardoor u met de hele familie terecht kunt in Hotel Galeri Resort. De vele faciliteiten maken uw vakantie comlpeet. Lekker ontspannen aan het zwembad of in de hamam, meedoen met de activiteiten van het animatieteam, er is zoveel te doen.<br/>Geniet van uw vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Op zoek naar een heerlijk vakantieadres aan de Turkse Riviera? Hotel Galeri Resort is een luxe vijfsterrenhotel met alles erop en eraan. In dit hotel kan je prima genieten van een heerlijke vakantie met de hele familie. De vele faciliteiten maken je vakantie comlpeet. Lekker ontspannen aan het zwembad of in de hamam, meedoen met de activiteiten van het animatieteam, er is zoveel te doen.
Geniet van je vakantie!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Galeri Resort, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Galeri Resort (Bron: vaya)
  • Hotel Galeri Resort
  • Hotel Galeri Resort