Hotel Grand Zaman Beach
Geef uw mening

Hotel Grand Zaman Beach

Zin in een ontspannen all-inclusive vakantie aan de Turkse Riviera? Kom dan naar Hotel Grand Zaman Beach! Dit prachtige hotel heeft een groot aanbod aan faciliteiten, zodat niemand zich hier hoeft te

vervelen. Wat dacht je van een lekker potje tennis of beachvolleybal? Of ga je toch liever ontspannen in het wellnesscenter? De kleintjes zullen zich prima vermaken bij de miniclub en ook het heerlijke zwembad zorgt voor veel plezier. Binnen enkele minuten sta je op een heerlijk zandstrand, en ook de lekkerste restaurantjes, gezelligste bars en leukste winkeltjes bevinden zich in de directe omgeving. Genieten maar!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Grand Zaman Beach in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 440,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Zin in een ontspannen all-inclusive vakantie aan de Turkse Riviera? Kom dan naar Hotel Grand Zaman Beach! Dit prachtige hotel heeft een groot aanbod aan faciliteiten, zodat niemand zich hier hoeft te vervelen. Wat dacht je van een lekker potje tennis of beachvolleybal? Of ga je toch liever ontspannen in het wellnesscenter? De kleintjes zullen zich prima vermaken bij de miniclub en ook het heerlijke zwembad zorgt voor veel plezier. Binnen enkele minuten sta je op een heerlijk zandstrand, en ook de lekkerste restaurantjes, gezelligste bars en leukste winkeltjes bevinden zich in de directe omgeving. Genieten maar!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Grand Zaman Beach, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Grand Zaman Beach (Bron: vaya)
  • Hotel Grand Zaman Beach