Hotel Riviera
Geef uw mening

Hotel Riviera

Hotel Riviera is gelegen in een levendige omgeving, nabij het strand en een klein sportpark. Het hotel staat daarom ook bekend om haar uitstekende ligging. Ook dit hotel is weer gelegen bij

het beroemde Kleopatra-strand, waar je kunt genieten van de heerlijke Turkse zon! Maak gebruik van de zwembaden en geniet van de vele extra's als een poolbar en pool-/snackbar, alles binnen handbereik! 's Avonds hoef je je niet te vervelen: er is een leuk animatieprogramma dat je voldoende zal bezig houden. Trek je er liever op uit? Het centrum ligt aan je voeten!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Riviera in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 441,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Dit hotel ligt zeer centraal t.o.v. strand en centrum. De combinatie met de gezellige sfeer en de faciliteiten maken dit hotel geschikt voor uw welverdiende vakantie....
 Lees meer bij Neckermann
Hotel Riviera is een uitstekend viersterren hotel met een hele goede ligging. Het is een bekend hotel dat al jaren zeer tevreden gasten herbergt.
 Lees meer bij Sunweb
Hotel Riviera is gelegen in een levendige omgeving, nabij het strand en een klein sportpark. Het hotel staat daarom ook bekend om haar uitstekende ligging. Ook dit hotel is weer gelegen bij het beroemde Kleopatra-strand, waar je kunt genieten van de heerlijke Turkse zon! Maak gebruik van de zwembaden en geniet van de vele extra's als een poolbar en pool-/snackbar, alles binnen handbereik! 's Avonds hoef je je niet te vervelen: er is een leuk animatieprogramma dat je voldoende zal bezig houden. Trek je er liever op uit? Het centrum ligt aan je voeten!
Uw zomervakantie in Hotel Riviera, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Riviera (Bron: vaya)
  • Hotel Riviera
  • Hotel Riviera
  • Hotel Riviera