Hotel Royal Vikingen
Geef uw mening

Hotel Royal Vikingen

Het grote genieten kan beginnen! Het luxe resort Royal Vikingen in Alanya ligt direct aan het heerlijke strand en heeft een uitgebreid all-inclusiveprogramma. Zin in actie? Doe gezellig mee met een van

de vele activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Ontspannen kan daarna in de sauna of laat je eens Úcht verwennen en boek een traditionele hamammassage! Een andere traditie is de typisch Turkse weekmarkt in het gezellige centrum van Konakli, slechts enkele minuten lopen vanaf het resort.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Royal Vikingen in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 340,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 354,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Het grote genieten kan beginnen! Dit luxe resort ligt direct aan het heerlijke strand en heeft een uitgebreid all inclusive programma. Zin in actie? Doe gezellig mee met een van de vele activiteiten die er dagelijks worden georganiseerd. Ontspannen kan daarna in de sauna of laat u eens Úcht verwennen en boek een traditionele hamammassage! Een andere traditie is de typisch Turkse weekmarkt in het gezellige centrum van Konakli, slechts enkele minuten lopen vanaf het resort.
 Lees meer bij Sunweb
Het grote genieten kan beginnen! Het luxe resort Royal Vikingen in Alanya ligt direct aan het heerlijke strand en heeft een uitgebreid all-inclusiveprogramma. Zin in actie? Doe gezellig mee met een van de vele activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Ontspannen kan daarna in de sauna of laat je eens Úcht verwennen en boek een traditionele hamammassage! Een andere traditie is de typisch Turkse weekmarkt in het gezellige centrum van Konakli, slechts enkele minuten lopen vanaf het resort.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Royal Vikingen, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Royal Vikingen (Bron: vaya)
  • Hotel Royal Vikingen
  • Hotel Royal Vikingen