Hotel Vikingen Quality Resort & Spa - Ultra
Geef uw mening

Hotel Vikingen Quality Resort & Spa - Ultra

Als u zich eens lekker wil verwennen tijdens de vakantie zit u in het luxe Hotel Vikingen Quality Resort & Spa op de juiste plek. Dit hotel opent haar deuren voor het

eerst in 2009. U vindt hier een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en eten kunt u hier ook voortreffelijk in een van de restaurants. Zo kunt u voor een vertrouwde pizza gaan in het Italiaanse restaurant of de lokale visspecialiteiten uitproberen in het visrestaurant. Kinderen zullen hier ook een onvergetelijke vakantie beleven met een leuk animatieteam, zwembad met drie waterglijbanen, miniclub en een kinderspeelruimte. Dit hotel beschikt tevens over een bowlingbaan, waar u tegen betaling een gezellig avondje kunt bowlen. Op en top luxe in dit gezellige familiehotel!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Vikingen Quality Resort & Spa - Ultra in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 459,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Als u zich eens lekker wil verwennen tijdens de vakantie zit u in het luxe Hotel Vikingen Quality Resort & Spa op de juiste plek. Dit hotel opent haar deuren voor het eerst in 2009. U vindt hier een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en eten kunt u hier ook voortreffelijk in een van de restaurants. Zo kunt u voor een vertrouwde pizza gaan in het Italiaanse restaurant of de lokale visspecialiteiten uitproberen in het visrestaurant. Kinderen zullen hier ook een onvergetelijke vakantie beleven met een leuk animatieteam, zwembad met drie waterglijbanen, miniclub en een kinderspeelruimte. Dit hotel beschikt tevens over een bowlingbaan, waar u tegen betaling een gezellig avondje kunt bowlen. Op en top luxe in dit gezellige familiehotel!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Vikingen Quality Resort & Spa - Ultra, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Vikingen Quality Resort & Spa - Ultra (Bron: sunweb)
  • Hotel Vikingen Quality Resort & Spa - Ultra