Hotel Kervansaray Lara De Luxe
Geef uw mening

Hotel Kervansaray Lara De Luxe

Hotel Kervansaray Lara de Luxe heeft in 2005 voor het eerst haar deuren geopend en biedt u een heerlijk luxe verblijf aan. Laat u verwennen met een massage of een traditionele Turkse

hamam. Daarna kunt u heerlijk frisse duik nemen in het zwembad. Uiteraard loopt u even langs de poolbar voor een lekker koud drankje! Sportliefhebbers zullen hier ook een prima vakantie beleven met de vele sportfaciliteiten. Daag bijvoorbeeld uw vakantievrienden eens uit op de tennisbaan! Daarnaast is er overdag een leuk animatieprogramma en 's avonds wanneer het donker begint te worden is het hele complex schitterend verlicht en worden er leuke shows gepresenteerd. Wij kunnen u ook zeker de Ó la carterestaurants aanraden van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Kervansaray Lara De Luxe in Antalya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 399,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Kervansaray Lara de Luxe heeft in 2005 voor het eerst haar deuren geopend en biedt u een heerlijk luxe verblijf aan. Laat u verwennen met een massage of een traditionele Turkse hamam. Daarna kunt u heerlijk frisse duik nemen in het zwembad. Uiteraard loopt u even langs de poolbar voor een lekker koud drankje! Sportliefhebbers zullen hier ook een prima vakantie beleven met de vele sportfaciliteiten. Daag bijvoorbeeld uw vakantievrienden eens uit op de tennisbaan! Daarnaast is er overdag een leuk animatieprogramma en 's avonds wanneer het donker begint te worden is het hele complex schitterend verlicht en worden er leuke shows gepresenteerd. Wij kunnen u ook zeker de Ó la carterestaurants aanraden van het hotel.
 Lees meer bij Sunweb