Hotel Bitez Garden Life
Geef uw mening

Hotel Bitez Garden Life

De gemoedelijke sfeer die er in Bitez Garden Life hangt zorgt ervoor dat je je hier direct thuis voelt. Het complex bestaat uit enkele laaggebouwde gebouwtjes die verspreid door een park liggen.

Het vele groen, de rijkgekleurde bloemen en de kronkelige paadjes tussen de gebouwen geven je echt het gevoel in een klein dorpje te verblijven. Bovendien is het hotel onlangs compleet gerenoveerd, waardoor het hotel beschikt over mooie, zeer comfortabele kamers en een hoge kwaliteit aan faciliteiten bezit. En wanneer je dan ook nog het zwembad met het knusse zwembadterras ziet ben je helemaal verkocht. Dit wordt een heerlijke vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Bitez Garden Life in Bitez, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 345,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
De gemoedelijke sfeer die er in Bitez Garden Life hangt zorgt ervoor dat je je hier direct thuis voelt. Het complex bestaat uit enkele laaggebouwde gebouwtjes die verspreid door een park liggen. Het vele groen, de rijkgekleurde bloemen en de kronkelige paadjes tussen de gebouwen geven je echt het gevoel in een klein dorpje te verblijven. Bovendien is het hotel onlangs compleet gerenoveerd, waardoor het hotel beschikt over mooie, zeer comfortabele kamers en een hoge kwaliteit aan faciliteiten bezit. En wanneer je dan ook nog het zwembad met het knusse zwembadterras ziet ben je helemaal verkocht. Dit wordt een heerlijke vakantie!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Hotel Bitez Garden Life, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Bitez Garden Life (Bron: jiba-zomer)
  • Hotel Bitez Garden Life