Hotel Okaliptus
Geef uw mening

Hotel Okaliptus

Een verblijf in Hotel Okaliptus staat gelijk aan ontspanning! Direct als u de mooie tuin inloopt zult u zich thuis voelen en kunt u alleen nog maar genieten van een heerlijke vakantie.

De gezellige bar, direct aan het strand, nodigt uit voor een lunch, snack of een drankje. De kamers zijn prima en de eigenaar heeft een watersportcentrum waar u kunt waterskiŽn, parasailen of kanovaren (tegen betaling). Okaliptus is een aantrekkelijk hotel met gunstige ligging waar u een fantastische vakantie zult beleven!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Okaliptus in Bitez, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
Een verblijf in Hotel Okaliptus staat gelijk aan ontspanning! Direct als u de mooie tuin inloopt zult u zich thuis voelen en kunt u alleen nog maar genieten van een heerlijke vakantie. De gezellige bar, direct aan het strand, nodigt uit voor een lunch, snack of een drankje. De kamers zijn prima en de eigenaar heeft een watersportcentrum waar u kunt waterskiŽn, parasailen of kanovaren (tegen betaling). Okaliptus is een aantrekkelijk hotel met gunstige ligging waar u een fantastische vakantie zult beleven!
 Lees meer bij Sunweb