Appartement Avos
Geef uw mening

Appartement Avos

Dit is een uitstekend appartementencomplex dicht bij de zee en de boulevard. In Appartementen Avos kun je een supervakantie beleven! De Barstreet is een stukje lopen, maar een taxi in Marmaris is

niet duur. Het gezellige personeel zorgt ervoor dat jij je gelijk op je gemak voelt. Het buitenzwembad, de poolbar, het personeel, de ruime appartementen en de geweldige ligging maken dit absoluut een topcomplex!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Avos in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 250,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 299,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Appartementen Avos is een leuk en gezellig appartementencomplex met een prachtige ligging aan het strand. Door de ruime appartementen is dit complex perfect voor families. Je kan je vermaken bij het zwembad en tegen betaling genieten van een heerlijke massage. Hier geniet je van een heerlijke welverdiende vakantie!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Dit is een uitstekend appartementencomplex dicht bij de zee en de boulevard. In Appartementen Avos kun je een supervakantie beleven! De Barstreet is een stukje lopen, maar een taxi in Marmaris is niet duur. Het gezellige personeel zorgt ervoor dat jij je gelijk op je gemak voelt. Het buitenzwembad, de poolbar, het personeel, de ruime appartementen en de geweldige ligging maken dit absoluut een topcomplex!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Avos, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Avos (Bron: x-travel)
  • Appartement Avos