Appartement Basils
Geef uw mening

Appartement Basils

In het gezellige centrum van Marmaris vind je Appartementen Basils. Het heerlijke strand ligt in de directe omgeving. Verblijf je liever aan de rand van het zwembad? Ook dit is mogelijk! Basils

beschikt namelijk over een gezellige zwembad voorzien van ligbedden en parasols. Wordt het je even te warm in de zon, kunt je je altijd even terugtrekken in de schaduw. Ben je op zoek naar een sfeervol complex met alle faciliteiten in de directe omgeving? Dan is Appartementen Basils echt iets voor jouw!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Basils in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 259,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
In het gezellige centrum van Marmaris vind je Appartementen Basils. Het heerlijke strand ligt in de directe omgeving. Verblijf je liever aan de rand van het zwembad? Ook dit is mogelijk! Basils beschikt namelijk over een gezellige zwembad voorzien van ligbedden en parasols. Wordt het je even te warm in de zon, kunt je je altijd even terugtrekken in de schaduw. Ben je op zoek naar een sfeervol complex met alle faciliteiten in de directe omgeving? Dan is Appartementen Basils echt iets voor jouw!
Appartementen Basils heeft een ideale ligging midden in het gezellige centrum van Marmaris en op loopafstand van het strand. De ideale ligging voor watersportliefhebbers want je kunt je hier helemaal uitleven met verschillende watersportmogelijkheden! Een rustige duik in het buitenzwembad is natuurlijk ook mogelijk!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Basils, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Basils (Bron: vaya)
  • Appartement Basils