Appartement Club Sema
Geef uw mening

Appartement Club Sema

Club Sema biedt eenvoudige maar nette appartementen, die dichtbij het oude centrum van Marmaris liggen. En keer per week is het feest in het restaurant dan wordt namelijk de BBQ avond georganiseerd.

Veel muziek, lekker eten, buikdanseressen en veel spelletjes. Op deze manier leert u de ander gasten ook een beetje kennen. U kunt verzekerd zijn van een hele gezellige sfeer tijdens uw vakantie.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Club Sema in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 334,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 334,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 334,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (5)
  • Foto's (6)
In Marmaris gaat het echt los, en Club Sema past hier prima tussen! In het hoogseizoen zijn er veel Nederlandse jongeren te vinden die allemaal van een feestje en de zon houden! Dit alles bij elkaar maakt Club Sema echt perfect! Je hoeft vanaf hier niet ver te lopen naar het strand, de uitgaansgelegendheden en de winkels van Marmaris. Het is toch een groot pluspunt als je na een avondje stappen binnen een paar minuten je bed in kunt kruipen!<br/>
 Lees meer bij Gogo-algemeen
In Marmaris gaat het echt los, en Club Sema past hier prima tussen! In het hoogseizoen zijn er veel Nederlandse jongeren te vinden die allemaal van een feestje en de zon houden! Dit alles bij elkaar maakt Club Sema echt perfect! Je hoeft vanaf hier niet ver te lopen naar het strand, de uitgaansgelegendheden en de winkels van Marmaris. Het is toch een groot pluspunt als je na een avondje stappen binnen een paar minuten je bed in kunt kruipen!
 Lees meer bij Gogonl
Club Sema biedt eenvoudige maar nette appartementen, die dichtbij het oude centrum van Marmaris liggen. En keer per week is het feest in het restaurant dan wordt namelijk de BBQ avond georganiseerd. Veel muziek, lekker eten, buikdanseressen en veel spelletjes. Op deze manier leert u de ander gasten ook een beetje kennen. U kunt verzekerd zijn van een hele gezellige sfeer tijdens uw vakantie.
Op een steenworp afstand van strand en het leuke centrum van Marmaris ligt het driesterrencomplex CLub Sema. Club Sema is een kindvriendelijk complex met eigen restaurant en snackbar. Het bied je eenvoudige maar nette appartementen met een topligging. En keer per week wordt er een BBQ-avond georganiseerd in het restaurant. Veel muziek, lekker eten, buikdanseressen en veel spelletjes. Je bent verzekerd van een gezellige sfeer tijdens jouw vakantie!
Je verblijft in Appartementen Club Sema dicht bij het centrum en het strand. Het is een mooi en gezellig complex met elke week een erg leuke Turkse avond! De gezellige haven van Marmaris is uitermate geschikt voor een avondwandeling langs mooie schepen en gezellige terrassen.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Club Sema, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Club Sema (Bron: sunweb)
  • Appartement Club Sema
  • Appartement Club Sema
  • Appartement Club Sema
  • Appartement Club Sema
  • Appartement Club Sema
  • Appartement Club Sema