Appartement Karakas
Geef uw mening

Appartement Karakas

Appartementen Karakas ligt in het populaire gedeelte van Marmaris. U zult hier een heerlijke vakantie beleven. De appartementen zijn keurig onderhouden en zien er goed verzogrd uit. Het personeel is erg vriendelijk

en maken er een gezellige boel van. Binnen de kortste keren kunt iedereen u bij naam. Het centrum van Marmaris is niet ver, al wandelend loopt u lang de vele winkels en restaurants.

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement Karakas in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 259,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 272,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 274,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 374,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (5)
  • Foto's (3)
Nieuw bij Sudtours voor zomer 2011! Apparemtenten Karakas liggen in het populaire gedeelte van Marmaris, met het gezellige centrum op een steenworp afstand. Al wandelend komt u langs de vele winkeltjes en restaurants. Geniet in Karakas van de comfortabele appartementen en het prettige zwembad.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Appartementen Karakas ligt in het populaire gedeelte van Marmaris. U zult hier een heerlijke vakantie beleven. De appartementen zijn keurig onderhouden en zien er goed verzogrd uit. Het personeel is erg vriendelijk en maken er een gezellige boel van. Binnen de kortste keren kunt iedereen u bij naam. Het centrum van Marmaris is niet ver, al wandelend loopt u lang de vele winkels en restaurants.
 Lees meer bij Sunweb
De appartementen worden gerund door de familie Karakas en zijn een absolute aanrader indien u van typische Turkse gastvrijheid houdt.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Appartementen Karakas ligt in het altijd leuke centrum van Marmaris. Je wordt door het altijd gastvrije personeel met open armen ontvangen.
Deze accommodatie is erg populair en dat is zeker niet voor niets! Appartementen Karakas is omgeven door gezellige restaurantjes en winkeltjes. Het strand is op loopafstand te vinden en de populaire Barstreet is met de dolmus goed te bereiken. De appartementen zijn goed verzorgd en ruim. Je zult hier dus een supervakantie beleven!<br/>
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Karakas, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Karakas (Bron: sunweb)
  • Appartement Karakas
  • Appartement Karakas
  • Appartement Karakas