Hotel Cettia Beach Resort
Geef uw mening

Hotel Cettia Beach Resort

Zin in een heerlijke all inclusive vakantie in Marmaris? Kom dan naar Hotel Cettia Beach Resort. Dit prachtige hotel is van alle gemakken voorzien en voor zowel jong als oud is er

vanalles te doen! Doe gezellig mee met de activiteiten van het leuke animatieteam of ga heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad. Wie behoefte heeft aan pure ontspanning verwent zichzelf met een lekkere massage of hamam en sportievelingen kunnen zich uitleven in het fitnesscentrum. Aan iedereen is gedacht! Voor een dagje strand hoef je niet ver te lopen. Dit leuke hotel ligt namelijk direct aan een heerlijk zandstrand, waar je kunt zwemmen en genieten van de stralende zon, maar ook diverse watersporten kunt beoefenen. Met de dolmus ben je zo in het centrum van Marmaris! Wat wil je nog meer?

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Cettia Beach Resort in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 405,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Zin in een heerlijke all inclusive vakantie in Marmaris? Kom dan naar Hotel Cettia Beach Resort. Dit prachtige hotel is van alle gemakken voorzien en voor zowel jong als oud is er vanalles te doen! Doe gezellig mee met de activiteiten van het leuke animatieteam of ga heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad. Wie behoefte heeft aan pure ontspanning verwent zichzelf met een lekkere massage of hamam en sportievelingen kunnen zich uitleven in het fitnesscentrum. Aan iedereen is gedacht! Voor een dagje strand hoef je niet ver te lopen. Dit leuke hotel ligt namelijk direct aan een heerlijk zandstrand, waar je kunt zwemmen en genieten van de stralende zon, maar ook diverse watersporten kunt beoefenen. Met de dolmus ben je zo in het centrum van Marmaris! Wat wil je nog meer?
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Hotel Cettia Beach Resort, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Cettia Beach Resort (Bron: jiba-zomer)
  • Hotel Cettia Beach Resort