Hotel Club Green Nature
Geef uw mening

Hotel Club Green Nature

Bij de naam Hotel Club Green Nature Resort & Spa voel je meteen al de vakantiekriebels! Dit mooie vijfsterrenhotel is gelegen in een prachtige groene omgeving. Hier kun je pas echt bijkomen

in de sauna, met een massage of een echte Turkse Hammam. Ook voor de sportievelingen bied dit hotel tal van mogelijkheden: Tennis, basketbal, biljart en darts. Wil je echt fit aan een mooie zonnige dag beginnen stap dan het fitnesscentrum binnen! Daarnaast kan je met elkaar genieten van een geweldig zwembad en vergeet vooral niet de waterglijbanen die je zeker zult uitproberen. Liever een dagje naar het nabij gelegen strand? Ook dat kan uiteraard! En als je er dan toch op uit gaat vergeet je dan niet de winkeltjes op mainstreet!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Club Green Nature in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 375,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Bij de naam Hotel Club Green Nature Resort & Spa voel je meteen al de vakantiekriebels! Dit mooie vijfsterrenhotel is gelegen in een prachtige groene omgeving. Hier kun je pas echt bijkomen in de sauna, met een massage of een echte Turkse Hammam. Ook voor de sportievelingen bied dit hotel tal van mogelijkheden: Tennis, basketbal, biljart en darts. Wil je echt fit aan een mooie zonnige dag beginnen stap dan het fitnesscentrum binnen!
Daarnaast kan je met elkaar genieten van een geweldig zwembad en vergeet vooral niet de waterglijbanen die je zeker zult uitproberen.
Liever een dagje naar het nabij gelegen strand? Ook dat kan uiteraard!
En als je er dan toch op uit gaat vergeet je dan niet de winkeltjes op mainstreet!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Club Green Nature, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Club Green Nature (Bron: vaya)
  • Hotel Club Green Nature
  • Hotel Club Green Nature