Hotel Hawaï
Geef uw mening

Hotel Hawaï

Hotel Hawaï doet zijn naam eer aan, hier waan je jezelf in tropische sferen! De ligging is ideaal met het centrum in de buurt en binnen een paar meter voel je het

zand aan je voeten en duik je de zee in! Vergeet niet eenzelfde duik in het zwembad te nemen en daarna bij te komen met een heerlijk drankje. Doe je liever een dagje helemaal niets? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan zeker gebruik van de Turkse hamam of een heerlijke massage. Hierna kun je de ogen sluiten op één van de ligstoelen aan het zwembad.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Hawaï in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 365,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Hawaï doet zijn naam eer aan, hier waan je jezelf in tropische sferen! De ligging is ideaal met het centrum in de buurt en binnen een paar meter voel je het zand aan je voeten en duik je de zee in! Vergeet niet eenzelfde duik in het zwembad te nemen en daarna bij te komen met een heerlijk drankje. Doe je liever een dagje helemaal niets? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan zeker gebruik van de Turkse hamam of een heerlijke massage. Hierna kun je de ogen sluiten op één van de ligstoelen aan het zwembad.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Hawaï, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Hawaï (Bron: vaya)
  • Hotel Hawaï