Hotel Marmaris Resort
Geef uw mening

Hotel Marmaris Resort

In een rustige, bosrijke omgeving, direct aan de felblauwe zee, ligt het luxe Hotel Marmaris Resort. In dit ruim opgezette complex is ontzettend veel te doen, voor jong en oud. Vanuit je

luxe kamer heb je een prachtig uitzicht op land of zee. Je vakantie ontspannen beginnen? Neem dan een heerlijke massage, traditionele hammam of schoonheidsbehandeling en je bent er helemaal klaar voor. Zwemliefhebbers maken een sprongetje bij het zien van het mooie zwembadpark met waterglijbanen. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de sportvelden, maar ook is er de mogelijkheid om diverse watersporten te beoefenen.'s Avonds kun je genieten van prachtige shows, onder het genot van een lekker hapje of drankje. Of je nu graag de hele dag vermaakt wordt door het enthousiaste animatieteam, of liever wat relaxt, er zijn mogelijkheden genoeg! De dolmus of shuttlebus brengt je naar het sfeervolle centrum van de badplaats Marmaris.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Marmaris Resort in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 390,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
In een rustige, bosrijke omgeving, direct aan de felblauwe zee, ligt het luxe Hotel Marmaris Resort. In dit ruim opgezette complex is ontzettend veel te doen, voor jong en oud. Vanuit je luxe kamer heb je een prachtig uitzicht op land of zee. Je vakantie ontspannen beginnen? Neem dan een heerlijke massage, traditionele hammam of schoonheidsbehandeling en je bent er helemaal klaar voor. Zwemliefhebbers maken een sprongetje bij het zien van het mooie zwembadpark met waterglijbanen. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de sportvelden, maar ook is er de mogelijkheid om diverse watersporten te beoefenen.'s Avonds kun je genieten van prachtige shows, onder het genot van een lekker hapje of drankje. Of je nu graag de hele dag vermaakt wordt door het enthousiaste animatieteam, of liever wat relaxt, er zijn mogelijkheden genoeg! De dolmus of shuttlebus brengt je naar het sfeervolle centrum van de badplaats Marmaris.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Marmaris Resort, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Marmaris Resort (Bron: vaya)
  • Hotel Marmaris Resort