Hotel Pasa Beach
Geef uw mening

Hotel Pasa Beach

Hotel Pasa Beach is een prima hotel om actief en ontspanning af te wisselen. Er is een ontzettend leuk animatieteam dat de kleintjes vermaakt maar waar je zeker zelf ook in de

avonduren van kunt genieten! Het terras, waar je kunt genieten van een mooi uitzicht met een koel drankje in je hand, ligt direct bij het strand! Het zwembad, de jacuzzi en de sauna in Hotel Pasa: het is teveel om op te noemen!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Pasa Beach in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 384,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 524,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Dit bekende hotel ligt direct aan het strand en centraal in Marmaris. De levendige sfeer, vele faciliteiten en vriendelijke service maken het een geliefd vakantiehotel.

Het 4-sterren hotel Pasha Beach heeft een uitstekende ligging in Mar...
 Lees meer bij Neckermann
Direct aan het strand met links en rechts veel groen vindt u Hotel Pasa Beach. Alle faciliteiten die u nodig heeft om jong en oud te vermaken vindt u hier. Lekker meedoen met het animatieprogramma of lekker ontspannen in de sauna of jacuzzi, beide is mogelijk. Het terras ligt direct naast het strand, heerlijk om even te zitten en uw dorst te lessen. U kunt zeker zijn van een plezierige vakantie.
 Lees meer bij Sunweb
Hotel Pasa Beach is een prima hotel om actief en ontspanning af te wisselen. Er is een ontzettend leuk animatieteam dat de kleintjes vermaakt maar waar je zeker zelf ook in de avonduren van kunt genieten! Het terras, waar je kunt genieten van een mooi uitzicht met een koel drankje in je hand, ligt direct bij het strand!
Het zwembad, de jacuzzi en de sauna in Hotel Pasa: het is teveel om op te noemen!
Uw zomervakantie in Hotel Pasa Beach, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Pasa Beach (Bron: vaya)
  • Hotel Pasa Beach
  • Hotel Pasa Beach
  • Hotel Pasa Beach