Hotel Poseidon
Geef uw mening

Hotel Poseidon

Maak kennis met de gezellige badplaats Marmaris vanuit het mooie Hotel Poseidon. Direct gelegen aan het aangename zandstrand en de sfeervolle boulevard, geniet je van de gastvrijheid van dit comfortabele hotel. Ga

lekker luieren aan het knusse zwembad en neem daarbij een lekker hapje of drankje van de pool/snackbar. Het gezellige strand beschikt over parasols en ligbedden, zodat je lekker kunt ontspannen in het Turkse zonnetje. Om even helemaal tot rust te komen kun je genieten van een heerlijke massage of even bijkomen in een Turks bad of sauna. Via de sfeervolle promenade loop je zo naar het leuke centrum van Marmaris, maar je kunt natuurlijk ook de dolmus pakken. In de omgeving zijn verschillende excursiemogelijkheden. Laat die vakantie maar beginnen!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Poseidon in Marmaris, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 345,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Maak kennis met de gezellige badplaats Marmaris vanuit het mooie Hotel Poseidon. Direct gelegen aan het aangename zandstrand en de sfeervolle boulevard, geniet je van de gastvrijheid van dit comfortabele hotel. Ga lekker luieren aan het knusse zwembad en neem daarbij een lekker hapje of drankje van de pool/snackbar. Het gezellige strand beschikt over parasols en ligbedden, zodat je lekker kunt ontspannen in het Turkse zonnetje. Om even helemaal tot rust te komen kun je genieten van een heerlijke massage of even bijkomen in een Turks bad of sauna. Via de sfeervolle promenade loop je zo naar het leuke centrum van Marmaris, maar je kunt natuurlijk ook de dolmus pakken. In de omgeving zijn verschillende excursiemogelijkheden. Laat die vakantie maar beginnen!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Poseidon, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Hotel Poseidon (Bron: vaya)
  • Hotel Poseidon