Appartement Maren Beach
Geef uw mening

Appartement Maren Beach

Appartementen Maren Beach heeft een ideale ligging; op steenworp afstand van het fijne zandstrand en het centrum van Alanya is ook dichtbij te vinden. Naast het strand kunt u ook terecht in

het zwembad of lekker zonnen op één van de ligbedjes in de tuin. In de directe omgeving vindt u tal van winkeltjes en restaurants. Bovendien kunt u in de mini supermarkt bij het complex ook uw nodige boodschappen doen.

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement Maren Beach in Alanya, Turkije

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 159,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 169,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 249,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 285,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (3)
Proef het bruisende Alanya vanuit Appartementen Maren Beach! Door de centrale ligging en de goede sfeer is dit een populair complex voor GOGO gasten. Als je de straat uitloopt, sta je op de boulevard waar het overdag en 's avonds leeft! Hier vind je tal van gezellige restaurants, terrasjes en winkeltjes. Over de boulevard wandel je naar de haven waar de leukste uitgaansgelegenheden van Alanya te vinden zijn.
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Maren Beach heeft een ideale ligging; op steenworp afstand van het fijne zandstrand en het centrum van Alanya is ook dichtbij te vinden. Naast het strand kunt u ook terecht in het zwembad of lekker zonnen op één van de ligbedjes in de tuin. In de directe omgeving vindt u tal van winkeltjes en restaurants. Bovendien kunt u in de mini supermarkt bij het complex ook uw nodige boodschappen doen.
 Lees meer bij Sunweb
Op een steenworp afstand van het fijne zandstrand en het centrum van Alanya ligt Appartementen Maren Beach. Naast het strand kun je ook terecht in het zwembad of lekker zonnen op één van de ligbedjes in de tuin. In de directe omgeving vind je tal van winkeltjes en restaurants. Bovendien kun je in de minisupermarkt bij het complex ook de nodige boodschappen doen.
 Lees meer bij Vaya
Dit complex is door de goede ligging erg populair onder jongeren. Maren Beach is een gezellig, maar eenvoudig appartementencomplex waar je je vakantie prima kunt doorbrengen! Rondom het complex liggen diverse winkeltjes en het strand en centrum zijn beide aan te lopen. Kortom, een perfecte accommodatie om tijdens je vakantie in Alanya in te verblijven!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Maren Beach, Bron:
Uw Turkije vakanties boeken in Appartement Maren Beach (Bron: sunweb)
  • Appartement Maren Beach
  • Appartement Maren Beach
  • Appartement Maren Beach