Hotel (601)
Resort (174)
Appartement (156)
Villa (21)
Aparthotel (3)
Bungalow (1)

Turkije Alanya

Alanya, geniet van uw vakantie in het zonnige Turkije.

Alanya is een populaire, drukbezochte badplaats uitgestrekt over wel 10 kilometer. Heerlijk genieten in de Turkse zon, liggend op een van de mooie zand- of kiezelstranden en af en toe een verkoelende duik in de blauwe zee. Wat een heerlijk vooruitzicht. \\\\\\\'s Avonds kunt u in de barretjes en restaurants genieten van de uitgaansgelegenheden. Om uw ideale vakantie compleet te maken heeft Alanya een groot aanbod van luxe hotels en appartementen. Of u nu op basis van all inclusive in Alanya wilt genieten of juist in een hotel wilt verblijven alleen op basis van logies, het is allemaal mogelijk in Alanya. Door de vele mogelijkheden kunt u de vakantie in Alanya  geheel naar uw wens samenstellen.

Alanya heeft buiten het geweldige strandleven nog meer te bieden. Een uitstapje naar het heuvelachtige gebied, de kleine oude haven en het fraaie landschap zijn zeker aan te raden. Rotswanden met grotten zijn vanuit de zee toegankelijk.

Alanya heeft ook prachtige familiehotels voor het hele gezin. Een volledig verzorgd all inclusive hotel in Alanya, een mooi zwembad en dicht bij het strand? Atlas vakantie heeft een groot aanbod van vakanties, aanbiedingen en last minutes voor een voordelige prijs. Bekijk ons uitgebreide aanbod of boek snel uw last minute vakantie naar Alanya en geniet van deze heerlijke vakantie voor een goedkope prijs!